Uitslag techniekwedstrijd 31 januari 2011 in Schijndel

Maandag 31 januari hebben negen zwemmers meegedaan aan de techniekwedstrijd. Zij werden beoordeeld op de vier slagen door vier trainsters (Anja, Helma, Miranda en Sandra) en twee zwemsters (Anouk en Esra).

Marleen van Dijk scoorde goud met 305 punten. Op de vlinderslag scoorde ze een 6,5 (65 punten), maar maakte dat meer dan goed op de overige drie slagen, met steeds gemiddeld een 8! Bas Bozelie en Wessel Verhoeven scoorden beiden 293 punten. De vorige keer (oktober) scoorde Bas 279 punten en Wessel 270. Bij Bas is vooral de schoolslag verbeterd, en bij Wessel was er veel vooruitgang op de rugcrawl en borstcrawl. Tom vd Loo scoorde 285 punten, maar liefst 19 punten meer dan de vorige keer! Hij verbeterde zich op alle slagen. Jeffrey Voets behaalde 282 punten, 14 punten meer dan in oktober. Christy Schoones is pas een paar maanden wedstrijdzwemster, maar wist toch al 281 punten te halen, gemiddeld een 7 voor alle slagen dus! Voor Luc vd Loo waren er 279 punten, een verbetering van negen punten. Hij is op alle slagen vooruit gegaan. Tijn Snelders zwemt sinds het begin van het seizoen bij Neptunus '58, maar heeft ontzettend veel bijgeleerd in die paar maanden. Hij scoorde nu al 274 punten! De vlinderslag is voor hem, net als voor de meesten, nog wat zwaar en moeilijk, maar op de andere slagen scoorde hij zevens! Deze zwemmers scoorden allemaal zilver, aangezien ze tussen de 260 en 300 punten haalden (6,5 tot 7,5 gemiddeld). Voor Mathijs Schoones, onze jongste wedstrijdzwemmer, was er brons met 240 punten. Ook Mathijs heeft nog wat moeite met de vlinderslag, maar op de schoolslag haalde hij een 6,5!

De volgende techniekwedstrijd staat gepland voor 18 april. Dan mag Marleen niet meer meedoen, omdat ze nu goud heeft behaald.

Uitslagtechniek31012011(3)


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'